Bij de Dutch Magical Society bieden wij onze leden de kans om te groeien binnen het vakgebied waar zij zich prettig bij voelen. Werk je aan een act en heb je hulp nodig van professionele vakmensen op gebied van presentatie, muziek of de choreografie? Via onze vereniging zijn er vele mensen aangesloten die staan te popelen om je te helpen en te coachen! Naast vakmensen binnen de theaterwereld bieden wij verschillende disciplines aan die je kunnen helpen met de bouw van een website, het maken van prachtige foto’s of misschien wil je advies krijgen over het juist gebruiken van een microfoon?

Via de Dutch Magical Society kunnen wij je gemakkelijk koppelen aan de juiste persoon die je verder kan helpen.

Clubavonden
Onze clubavonden zijn leerzaam, inspirerend en zeer gezellig. In Diemen vinden de clubavonden iedere tweede vrijdag van de maand plaats in De Schakel.

Deuren open:                19:00
Start clubavond:          19:30
Einde clubavond:        22:00

Lidmaatschap
Om lid te worden van de Dutch Magical Society betaal je € 89,- euro per jaar voor een lidmaatschap. Na het eerste jaar, wordt er voor het volgende jaar een korting berekend voor de maanden dat je nog geen lid was. Daarna betaal je per kalenderjaar.

Nadat je als lid bent ingeschreven wordt er wel iets van je verwacht, samenwerken en het delen van expertise staat bij ons voorop. Als volwassen lid wordt verwacht dat je een actieve bijdrage levert aan de avond. Dat kan door een truc met uitleg, lezing of workshop maar ook door zelf een act te laten zien. Maar misschien ben je als volwassen lid wel instaat om een act van iemand anders muzikaal te begeleiden of stimuleer je onze jeugdleden aan de hand van coaching.

Van onze jeugdleden wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan de clubavonden en ook laten zien dat ze aan de tips werken en daardoor groeien. Je bent jeugdlid tot en met het jaar waarin je 18 jaar wordt.