De Dutch Magical Society wordt gestuurd door een enthousiast bestuur:

Voorzitter
Peter Lameris

Penningmeester
Jorrit Schooneman (waarnemend)

Algemeen bestuursleden
Marjolein Hermans (vice voorzitter)
Ab Schouten

Als je vragen hebt over ons bestuur kun je altijd contact met ons opnemen.

Peter Lameris

Mijn naam is Peter Lameris en ik ben inmiddels alweer heel wat jaren lid van de Dutch Magical Society. Sinds een paar jaar ben ik voorzitter van deze mooie club. Van huis uit ben ik entertainer op campings en bungalowparken waar ik heel veel meeleef theater speelde (spelen van typetjes). Toen ik met dat werk stopte begon ik na een paar jaar het optreden voor publiek te missen. Ik ben toen begonnen met het ballonmodelleren en een paar kleine goocheltrucjes om toch weer voor publiek te kunnen staan.

Inmiddels doe ik dit alweer ruim 10 jaar en vind het nog steeds fantastisch om als typetje groot en klein te verassen en te laten lachen met alle fratsen die ik tijdens een optreden uit kan halen. Vooral het improviseren op reacties van kinderen vind ik fantastisch. Je krijgt soms de meest gekke vragen of opmerkingen van kinderen, waar ik dan weer op probeer te reageren. Zoals ik al zij: ik miste het publiek toen ik stopte als entertainer. Goochelen is voor mij dus echt een manier om weer voor een publiek te kunnen staan. Ik heb nog geen moment spijt gehad om dit als hobby op te pakken. Ik hoop het nog heel lang te kunnen en mogen doen, en daarbij meer mensen enthousiast te maken voor de goochelkunst.


Marjolein Hermans

Ik ben DJ en goochelaar, al vind ik dat zelf niet zulke mooie woorden. Het woord goochelaar doet denken aan een oude man met een hoge hoed en een konijn. Dat ben ik natuurlijk niet. Ik zie mezelf als moderne magiebrenger.

Ik ben dol op muziek! Daarom goochel ik niet alleen graag op muziek, ik draai ook muziek op feesten, jubilea en bruiloften. Daarnaast maak ik foto’s en video’s, lever ik licht- en geluidstechniek en spreek ik teksten in voor uiteenlopende doeleinden. In 2009 ben ik gestart met radio maken. Zo maak ik de nerdshow ‘Nerdalert‘, de rock- en metalshow ‘t Marjolijstje en de non-stop folkshow ‘What The Folk?’. Daarnaast heb ik meegewerkt aan/werk ik mee aan verschillende podcasts.

Dit doe ik allemaal samen met mijn partner Marcel van der Velde, via onze bedrijven Amstelmeerland, Leukemensen.nl en Muziek en Magie. Al deze ervaring neem ik mee naar de Dutch Magical Society, waar ik vice-voorzitter ben. Ik hoop leden te kunnen inspireren om verder te kijken dan de truc alleen. It’s time for show business!


Ab Schouten

Mijn naam is Ab Schouten en ik ben algemeen bestuurslid van de Dutch Magical Society.
Samen met mijn vrouw run ik Feestwinkel Heemstede. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met het goochelen.
Ik goochel voornamelijk voor kinderen, maar ben ook werkzaam als Sinterklaas en ballonnenclown.
Onze vereniging is één van de weinige goochelclubs in Nederland waar jeugd en volwassenen tegelijk bij elkaar komen en er daardoor aandacht is voor elk niveau. Naast goochelen is het super gezellig in ons clubhuis (Magic Art Center ) waar we allemaal bezig zijn met dezelfde hobby.