Lidmaatschap

Lid worden van Dutch Magical Society kan vandaag nog. Als het goed is heb je net op de site gelezen waar onze vereniging voor staat. Laten we dan eerst nog even uitleggen wat wij van onze leden verwachten. Samenwerken en het delen van expertise staat bij Dutch Magical Society voorop.

Het eerste jaar ben je aspirant lid. In dat jaar laat je zien dat je zichtbaar, actief en enthousiast betrokken bent bij onze vereniging. Van de volwassen leden verwachten wij dat ze gedurende dat jaar in elk geval twee keer iets van zichzelf laten zien middels een truc met uitleg, een lezing of een workshop. Wellicht ben je instaat om de act van een ander lid muzikaal te begeleiden of kun je jeugdleden stimuleren en coachen.

Van junioren wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan het geboden programma en laten zien dat ze gebruik maken van de expertise. Daarnaast willen wij graag vooruitgang / ontwikkeling kunnen zien. Jeugdlid ben je t/m het jaar waarin je 18 jaar wordt. Na het eerste jaar zal het bestuur besluiten of je past binnen het team van Dutch Magical Society. Als dat zo is ben je daarna volwaardig lid van onze vereniging.

Om lid te worden van de Dutch Magical Society betaal je € 79,- euro per jaar voor een lidmaatschap. Na het eerste jaar, wordt er voor het volgende jaar een korting berekend voor de maanden dat je nog geen lid was. Daarna betaald je per kalenderjaar. Als lid van onze vereniging ben je automatisch lid van de Nederlandse Magische Unie (de NMU). Ben je via een andere vereniging al aangesloten bij de NMU? Dan kun je de kosten retour krijgen via de NMU. Onze penningmeester kan je daarbij ondersteunen.
Meer informatie over de Nederlandse Magische Unie vindt je op hun website.