Expertise

Bij de Dutch Magical Society bieden wij onze leden de kans om te groeien binnen het vakgebied waar zij zich prettig bij voelen. Werk je aan een act en heb je hulp nodig van professionele vakmensen op gebied van presentatie, muziek of de choreografie? Via onze vereniging zijn er vele mensen aangesloten die staan te popelen om je te helpen en te coachen! 

Naast vakmensen binnen de theaterwereld bieden wij verschillende disciplines aan die je kunnen helpen met de bouw van een website, het maken van prachtige foto’s of misschien wil je advies krijgen over het juist gebruiken van een microfoon? Via de Dutch Magical Society kunnen wij je gemakkelijk koppelen aan de juiste persoon die je verder kan helpen.

Tijdens clubavonden zoeken we altijd interessante onderwerpen om met elkaar over te praten. Als er behoefte is om iemand buiten de vereniging uit te nodigen om meer te vertellen over een bepaald onderwerp dan regelen we dat. We beschikken over een groot netwerk binnen de theaterwereld en alle aspecten die daarmee te maken hebben.